• Betaalbaar comfort
  • Op maat voor uw woning
  • Kwaliteit

RENSON terrasoverkapping


RENSON lamellen staan wijdverbreid bekend om hun duurzaamheid en de innovatieve wijze waarop RENSON omgaat met materiaalkeuze en het creëren van zoveel mogelijk natuurlijk licht bij terrasoverkappingen. Bij Mevac NV zijn wij officieel RENSON ambassador. Dat betekent dat wij de producten van RENSON, waaronder lamellen, kunnen leveren en installeren bij u thuis. Door deze samenwerking zijn wij zeer bekend geworden met de producten van RENSON en kunnen wij u dan ook goed adviseren in welke producten en lamellen geschikt zijn voor uw situatie.

Vraag ons om informatie

Creëer meer natuurlijk licht met RENSON lichtdoorlatende lamellen

Een van de innovatieve producten die RENSON heeft ontwikkeld is de lichtdoorlatende lamel. Deze lamellen kunnen worden toegepast op iedere RENSON terrasoverkapping, die u overigens ook bij Mevac NV kunt bestellen. Deze RENSON lamellen creëren een betere lichtinval voor een terrasoverkapping die aan de woning is vastgemaakt. Hierbij wordt gelaagd, mat glas gebruikt dat nog steeds een zonwerende werking heeft, maar u krijgt zo wel meer zonlicht in uw woning. Bij Mevac NV kunnen wij u alles vertellen over deze lamellen van RENSON en kunnen wij u adviseren over een terrasoverkapping die daarbij past. Vervolgens komen wij deze ook leveren en installeren.

Contact voor meer informatie

Voor meer informatie over de producten van RENSON die wij verkopen kunt u contact opnemen met het telefoonnummer 016/56.88.00 of het e-mailadres [email protected] Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom om een RENSON terrasoverkapping met dito lamellen te komen bekijken.
 

Relevante informatie:

Rolluiken op zonne energie | Terras afdak | Terrasoverkapping met lamellen